Badrum i Fjugesta - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Fjugesta - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Fjugesta? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Fjugesta som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Fjugesta. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Fjugesta så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Fjugesta

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Fjugesta som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Mullhyttans Rör
Fjugesta Byv. 3
716 30 Fjugesta


Magnus Larsson VVS I Lekeberg, AB
Edsberg Gunnarstorp
716 91 FJUGESTA


Lekebergs Rör AB
Hackvads Via 5143
716 91 FJUGESTA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Fjugesta

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Fjugesta kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Fjugesta samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Fjugesta. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Fjugesta.

Badrumsfakta om Fjugesta

I Fjugesta fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Fjugesta.

Fjugesta är en tätort i Närke samt sedan 1995 centralort i Lekebergs kommun, Örebro län. Sydöst om Fjugesta ligger Riseberga kloster. Fjugesta by har anor sen medeltiden, men dagens samhälle växte fram runt Fjugesta järnvägsstation längs Svartåbanan som invigdes 1897.

Yta: 208,83 hektar
Invånarantal: 2033, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Fjugesta om du är intresserad av att veta mer om Fjugesta som inte har med badrum att göra.

I Fjugesta fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Fjugesta som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Fjugesta från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Örebro.