Badrum i Frövi - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Frövi - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Frövi? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Frövi som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Frövi. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Frövi så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Frövi

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Frövi som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Solcalor Solution AB
Lia 247
718 92 FRÖVIAm Construction AB
Kofallsv. 18Micke Jansson Rör AB
Kofallsv. 18

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Frövi

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Frövi kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Frövi samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Frövi. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Frövi.

Badrumsfakta om Frövi

I Frövi fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Frövi.

Frövi är en tätort i sydöstra delen av Lindesbergs kommun, Örebro län, Västmanland. I Frövi är BillerudKorsnäs Frövi den största arbetsgivaren, vilket också är sevärdheterna med sitt pappersbruksmuseum. I orten ligger också Näsby kyrka, sockenkyrkan i Näsby socken.

Yta: 365,61 hektar
Invånarantal: 2516, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Frövi om du är intresserad av att veta mer om Frövi som inte har med badrum att göra.

I Frövi fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Frövi som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Frövi från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Örebro.