Badrum i Guldsmedshyttan - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Guldsmedshyttan - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Guldsmedshyttan? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Guldsmedshyttan som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Guldsmedshyttan. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Guldsmedshyttan så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Guldsmedshyttan

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Guldsmedshyttan som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Guldsmedshyttans VVS & Entreprenad AB
Villav. 5
711 78 Guldsmedshyttan

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Guldsmedshyttan

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Guldsmedshyttan kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Guldsmedshyttan samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Guldsmedshyttan. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Guldsmedshyttan.

Badrumsfakta om Guldsmedshyttan

I Guldsmedshyttan fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Guldsmedshyttan.

Guldsmedshyttan ingår i tätorten Storå i Lindesbergs kommun. På orten finns Global Castings Guldsmedshyttan AB, ett gjuteri. Orten är belägen längs med riksväg 50 cirka 1,5 mil norr om Lindesberg. Numera är bruket specialiserat som tillverkare av segjärn för vindkraftverk (Vestas). Brukets mekaniska verkstad ägs sedan 2006 av Empower.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om orten Guldsmedshyttan om du är intresserad av att veta mer om Guldsmedshyttan som inte har med badrum att göra.

I Guldsmedshyttan fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Guldsmedshyttan som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Guldsmedshyttan från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Örebro.