Badrum i Hällefors - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Hällefors - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Hällefors? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Hällefors som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Hällefors. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Hällefors så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Hällefors

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Hällefors som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

AEN rör
Holmqvistv. 1
712 32 HÄLLEFORS


Hasses Mek & Rörservice
Knuthöjden 11
712 93 Hällefors

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Hällefors

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Hällefors kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Hällefors samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Hällefors. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Hällefors.

Badrumsfakta om Hällefors

I Hällefors fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Hällefors.

Hällefors är en tätort och centralort i Hällefors kommun i Örebro län. Hellefors Bryggeri, numera (sedan april 2008) ägt av Spendrups bryggeri, är beläget mellan Hällefors och Grythyttan. Stålkoncernen Ovako har anläggningar i Hällefors liksom Stora Enso.

Yta: 633,07 hektar
Invånarantal: 4530, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hällefors om du är intresserad av att veta mer om Hällefors som inte har med badrum att göra.

I Hällefors fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Hällefors som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Hällefors från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Örebro.