Badrum i Kopparberg - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Kopparberg - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Kopparberg? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Kopparberg som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Kopparberg. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Kopparberg så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Kopparberg

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Kopparberg som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Bergslagens Energigasteknik AB
Ö. Löa 618
714 94 Kopparberg


Westholms Rör, AB
Gruvfogdeg. 10 B
714 30 Kopparberg


Holfves VVS & Entreprenad AB
Ö. Löa Eriksberg 720
714 94 Kopparberg

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Kopparberg

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Kopparberg kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Kopparberg samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Kopparberg. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Kopparberg.

Badrumsfakta om Kopparberg

I Kopparberg fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Kopparberg.

Kopparberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Ljusnarsbergs kommun i Örebro län. Till tätorten räknas även det intilliggande Bångbro. Orten är belägen vid riksväg 63. De flesta arbetstillfällen på orten finns inom den offentliga sektorn. Bland större företag märks främst Kopparbergs Bryggeri med över 100 anställda på orten.

Yta: 672,78 hektar
Invånarantal: 3016, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kopparberg om du är intresserad av att veta mer om Kopparberg som inte har med badrum att göra.

I Kopparberg fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Kopparberg som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Kopparberg från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Örebro.