Badrum i Laxå - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Laxå - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Laxå? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Laxå som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Laxå. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Laxå så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Laxå

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Laxå som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Berlins Bygg AB
Industriv. 7
695 30 Laxå


Möörks Rör AB
Kyrkog. 3
695 30 Laxå


Wojab, AB
Järnvägsg. 12
695 30 Laxå


Lindåsen Rör AB
Lindåsv. 4
695 30 LaxåBravida Sverige AB
Maskinv. 2

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Laxå

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Laxå kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Laxå samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Laxå. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Laxå.

Badrumsfakta om Laxå

I Laxå fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Laxå.

Laxå är en tätort i västra Närke samt centralort i Laxå kommun, Örebro län. Laxå är en gammal järnvägsknutpunkt och industriort. I närheten av Laxå ligger Porla brunn. Laxå Special Vehicles tillverkar speciallösningar av chassin och hytter till lastbilstillverkaren Scania.

Yta: 453,58 hektar
Invånarantal: 3064, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Laxå om du är intresserad av att veta mer om Laxå som inte har med badrum att göra.

I Laxå fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Laxå som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Laxå från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Örebro.