Badrum i Lindesberg - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Lindesberg - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Lindesberg? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Lindesberg som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 8 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Lindesberg. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Lindesberg så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Lindesberg

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Lindesberg som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Gustafssons Parkett & Golv AB
Järnvägsg. 8
711 30 LINDESBERG


Bergslagens VVS AB
Löparg. 4
711 34 LINDESBERG


Lindesbergs VVS/EL AB
Stafettgatan 16
711 34 LINDESBERG


Erikssons Bygg I Mellansverige AB
Stadsskogsv. 5
711 34 LINDESBERG


B Källmans Rör AB
Snuggan 33
711 91 Lindesberg


Rörfirma Folke Carlson AB
Skogalundsv. 2
711 31 Lindesberg


Fastighetsservice
Basv. 1
711 35 Lindesberg


AB Vs & Energi Lindesberg
Åstigen 27
711 35 Lindesberg

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Lindesberg

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Lindesberg kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Lindesberg samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Lindesberg. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Lindesberg.

Badrumsfakta om Lindesberg

I Lindesberg fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Lindesberg.

Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Yta: 782,19 hektar
Invånarantal: 9149, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lindesberg om du är intresserad av att veta mer om Lindesberg som inte har med badrum att göra.

I Lindesberg fanns det totalt 8 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Lindesberg som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Lindesberg från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Örebro.