Badrum i Östansjö - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Östansjö - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Östansjö? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Östansjö som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Östansjö. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Östansjö så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Östansjö

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Östansjö som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Fahlströms Rörservice
Äspe Lindåsen 193
694 93 östansjö

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Östansjö

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Östansjö kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Östansjö samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Östansjö. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Östansjö.

Badrumsfakta om Östansjö

I Östansjö fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Östansjö.

Östansjö är en tätort i Hallsbergs kommun. Östansjö är ett villasamhälle med ett fåtal små arbetsplatser. Ett stort antal föreningar finns i Östansjö, bland annat en frikyrkoförsamling, föräldraförening och idrottsförening.

Yta: 139,35 hektar
Invånarantal: 868, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Östansjö om du är intresserad av att veta mer om Östansjö som inte har med badrum att göra.

I Östansjö fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Östansjö som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Östansjö från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Örebro.