Badrum i Sköllersta - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Sköllersta - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Sköllersta? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Sköllersta som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Sköllersta. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Sköllersta så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Sköllersta

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Sköllersta som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Göthlins Rör AB
Kävesta
697 94 SKÖLLERSTA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Sköllersta

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Sköllersta kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Sköllersta samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Sköllersta. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Sköllersta.

Badrumsfakta om Sköllersta

I Sköllersta fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Sköllersta.

Sköllersta är en tätort i östra delen av Hallsbergs kommun, Örebro län och kyrkbyn i Sköllersta socken. Sköllersta ligger cirka 22 km söder om Örebro. I Sköllersta finns Sköllersta kyrka, Kävesta folkhögskolaoch en låg- och mellanstadieskola - Sköllersta skola.

Yta: 164,18 hektar
Invånarantal: 1131, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sköllersta om du är intresserad av att veta mer om Sköllersta som inte har med badrum att göra.

I Sköllersta fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Sköllersta som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Sköllersta från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Örebro.