Badrum i Storå - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Storå - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Storå? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Storå som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Storå. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Storå så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Storå

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Storå som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Storå Rör AB
Industriv. 8
711 76 Storå


Jocke H Skog och Sprinklerservice AB
Kallernäs Solberga 178
711 96 StoråBergslagens VVS AB
Kallernäs 565

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Storå

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Storå kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Storå samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Storå. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Storå.

Badrumsfakta om Storå

I Storå fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Storå.

Storå är en tätort i den norra delen av Lindesbergs kommun, belägen vid Råsvalens norra strand och omfattande Guldsmedshyttan som länge var ortens postadress. Genom orten rinner Storån och Länsväg 871 går genom hela orten, ända upp till Ramsberg där vägen delas.

Yta: 612,81 hektar
Invånarantal: 1933, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Storå om du är intresserad av att veta mer om Storå som inte har med badrum att göra.

I Storå fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Storå som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Storå från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Örebro.