Badrum i Vintrosa - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Vintrosa - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Vintrosa? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Vintrosa som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Vintrosa. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Vintrosa så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Vintrosa

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Vintrosa som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Göte Nygrens Rör I Örebro AB
Ö. Via 231
719 31 VINTROSA


VÄRME-teknik, Firma Per-Erik Jansson
Violv. 30
719 30 Vintrosa


MortenS VVS Service
Vombov. 19
719 93 VINTROSA


Semerson, Ingemar
Vintrosa-götavi 284
719 91 VINTROSA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Vintrosa

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Vintrosa kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Vintrosa samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Vintrosa. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Vintrosa.

Badrumsfakta om Vintrosa

I Vintrosa fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Vintrosa.

Vintrosa är en tätort i Örebro kommun och kyrkbyn i Vintrosa socken belägen cirka 1,5 mil väster om Örebro. I Vintrosa finns bland annat en F-6 skola, en deltidsbrandstation, ICA, en pizzeria samt flera kyrkor tillhöriga olika samfund.

Yta: 162,70 hektar
Invånarantal: 1343, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vintrosa om du är intresserad av att veta mer om Vintrosa som inte har med badrum att göra.

I Vintrosa fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Vintrosa som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Vintrosa från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Örebro.