Badrum i Vretstorp - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Vretstorp - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Vretstorp? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Vretstorp som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Vretstorp. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Vretstorp så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Vretstorp

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Vretstorp som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

R.Larsson Värme & Sanitet
Torpa Erstorp 405
694 94 VRETSTORP


HultS Vvs
Pälltorp Lindbacka 104
694 95 Vretstorp

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Vretstorp

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Vretstorp kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Vretstorp samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Vretstorp. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Vretstorp.

Badrumsfakta om Vretstorp

I Vretstorp fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Vretstorp.

Vretstorp är en tätort som ligger i västra delen av Hallsbergs kommun. I Vretstorp finns skolan Fredriksberg (klass 1-6 och förskola+dagis med flera avdelningar) har både fri-idrottsanläggning och spontanlekplats i närheten. Här finns också norra Europas enda magiska teater och Vretstorps folkets park.

Yta: 183,21 hektar
Invånarantal: 842, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vretstorp om du är intresserad av att veta mer om Vretstorp som inte har med badrum att göra.

I Vretstorp fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Vretstorp som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Vretstorp från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Örebro.