Badrum i Åtvidaberg - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Åtvidaberg - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Åtvidaberg? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Åtvidaberg som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 10 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Åtvidaberg. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Åtvidaberg så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Åtvidaberg

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Åtvidaberg som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Comfort Åtvidabergs Rör AB
Prästängsv. 5
597 30 åtvidaberg


Engströms Rör och Avloppsservice
Ågatan 9
597 31 ÅTVIDABERG


Mannes Bygg AB
Bruksg. 3
597 30 åtvidaberg


Ternstedt Invent AB
Eksågsv. 4
597 30 åtvidaberg


Stångå Rörservice AB
Centrala industriområdet Facetten
597 41 åtvidaberg


Åhlin & Ekeroth Byggservice AB
Tvärg. 3
597 53 ÅTVIDABERG


Rörservice i Åtvidaberg AB
Ågatan 7
597 31 ÅTVIDABERG


Bygg AB Krister Ottosson
Borkhult Stallgården 1
597 96 åtvidaberg


J Engströms Rör Och Avloppsservice
Ågatan 9
597 31 ÅTVIDABERG


Bröderna Smedbergs Rör AB
Villav. 10
597 31 ÅTVIDABERG

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Åtvidaberg

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Åtvidaberg kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Åtvidaberg samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Åtvidaberg. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Åtvidaberg.

Badrumsfakta om Åtvidaberg

I Åtvidaberg fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Åtvidaberg.

Åtvidaberg, lokalt även Åtvid, är en tätort och centralort i Åtvidabergs kommun i Östergötlands län. Gruvföretaget Beowulf Mining har en licens att bryta i Bersbo och Mormor som täcker 225km2.

Yta: 542,03 hektar
Invånarantal: 6859, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Åtvidaberg om du är intresserad av att veta mer om Åtvidaberg som inte har med badrum att göra.

I Åtvidaberg fanns det totalt 10 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Åtvidaberg som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Åtvidaberg från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Östergötland.