Badrum i Boxholm - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Boxholm - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Boxholm? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Boxholm som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Boxholm. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Boxholm så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Boxholm

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Boxholm som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Boxholm Produktion AB
Verkstadsv.
590 12 Boxholm


Boxholmsteknik, AB
Frebyv. 3
590 13 BOXHOLM


Hedenlunds Rör & Fastighetsservice HB
Gärdslätt Smedhagen 1
590 16 Boxholm

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Boxholm

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Boxholm kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Boxholm samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Boxholm. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Boxholm.

Badrumsfakta om Boxholm

I Boxholm fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Boxholm.

Boxholm är en tätort och centralort i Boxholms kommun, Östergötlands län. Orten är en gammal bruksort belägen vid Svartån och Södra stambanan och delar postnummer (590) med grannorten Kisa.

Yta: 439,43 hektar
Invånarantal: 3194, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Boxholm om du är intresserad av att veta mer om Boxholm som inte har med badrum att göra.

I Boxholm fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Boxholm som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Boxholm från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Östergötland.