Badrum i Finspång - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Finspång - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Finspång? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Finspång som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 10 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Finspång. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Finspång så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Finspång

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Finspång som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Golv & Kakel AB
Norrköpingsv. 36
612 44 Finspång


Dannes Golv- & Byggservice AB
Bergslagsv. 22
612 37 Finspång


CRIMA Rör AB
Kapellv. 61 E
612 43 FINSPÅNGComfort i Finspång AB
Sjömansängsvägen


Danielsson Rör & Maskinservice
Lämmenäs
612 91 Finspång


Ivarsson Byggnads AB
Dunderbacksv. 41
612 46 Finspång


VärmeSanitet i Östergötland AB
Skäggebyv. 45
612 44 Finspång


T Gustavssons Rör, AB
Skäggebyv. 33
612 44 Finspång


Värme & Sanitet i Finspång KB
Sundet Sjöstugan 2
612 32 FINSPÅNGÖstgöta Rörservice AB
Fäskogsv. 65

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Finspång

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Finspång kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Finspång samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Finspång. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Finspång.

Badrumsfakta om Finspång

I Finspång fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Finspång.

Finspång är en tätort i Östergötland och centralort i Finspångs kommun, Östergötlands län. Finspång är en gammal bruksort med flera större industrier bland andra Siemens Industrial Turbomachinery AB (tillhör Siemens-koncernen), Aurubis, SAPA och SSAB.

Yta: 818,15 hektar
Invånarantal: 12440, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Finspång om du är intresserad av att veta mer om Finspång som inte har med badrum att göra.

I Finspång fanns det totalt 10 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Finspång som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Finspång från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Östergötland.