Badrum i Kimstad - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Kimstad - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Kimstad? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Kimstad som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Kimstad. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Kimstad så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Kimstad

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Kimstad som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Rör-Olsson i Kimstad AB
Skogskullev. 15
610 20 Kimstad

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Kimstad

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Kimstad kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Kimstad samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Kimstad. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Kimstad.

Badrumsfakta om Kimstad

I Kimstad fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Kimstad.

Kimstad är en tätort i Norrköpings kommun och kyrkbyn i Kimstads socken, belägen två mil sydväst om Norrköping. Kimstad ligger vid Motala ström mellan Norsholm vid Roxen i söder och Skärblacka vid Glan i norr. I öster nära E4:an ligger Löfstad slott.

Yta: 143,87 hektar
Invånarantal: 1510, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kimstad om du är intresserad av att veta mer om Kimstad som inte har med badrum att göra.

I Kimstad fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Kimstad som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Kimstad från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Östergötland.