Badrum i Kisa - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Kisa - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Kisa? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Kisa som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Kisa. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Kisa så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Kisa

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Kisa som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Ternstedt Invent AB
Enebyg. 50
590 38 KISA


Björklunds Fasad & Måleri AB
Industriv. 5
590 38 KISA


Kisa Rör
Torpg. 1
590 38 KISA


Värmekompaniet I Linköping
Tornhagsv. 5
590 37 Kisa

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Kisa

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Kisa kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Kisa samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Kisa. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Kisa.

Badrumsfakta om Kisa

I Kisa fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Kisa.

Kisa är en tätort i Östergötland samt centralort i Kinda kommun, Östergötlands län. Orten ligger där Kisaån flyter ihop med Lillån och rinner ut i Kisasjön. I Kisa finns industrier som Kinda Sågen, Swedish Tissue (tidigare Forså pappersbruk), BTT plåt och Finess AB.

Yta: 402,69 hektar
Invånarantal: 3687, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kisa om du är intresserad av att veta mer om Kisa som inte har med badrum att göra.

I Kisa fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Kisa som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Kisa från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Östergötland.