Badrum i Linghem - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Linghem - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Linghem? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Linghem som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Linghem. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Linghem så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Linghem

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Linghem som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Göran Karlsson VVS & El
Stratomta 1
585 62 Linghem


Harstad VVS HB
Harstad Oxelberga
585 63 LINGHEM


Bergstens Bygg & Hantverksservice
Himna Storgård
585 64 Linghem


Lindalen Kyl- och Värmepumpservice
Särstadsv. 7
585 63 LINGHEM


Lasse Rörmokare
Ullälva 5
585 63 LINGHEM

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Linghem

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Linghem kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Linghem samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Linghem. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Linghem.

Badrumsfakta om Linghem

I Linghem fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Linghem.

Linghem är en tätort i Linköpings kommun, Östergötland. Linghem ligger 10 km öster om Linköping. Orten passeras av Länsväg E 796 och Södra stambanan. De största arbetsplatserna är servicehuset med grannskapshus, Linghemsskolan (högstadium) och Himnaskolan (låg/mellanstadium).

Yta: 174,62 hektar
Invånarantal: 2804, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Linghem om du är intresserad av att veta mer om Linghem som inte har med badrum att göra.

I Linghem fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Linghem som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Linghem från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Östergötland.