Badrum i Ljungsbro - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Ljungsbro - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Ljungsbro? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Ljungsbro som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Ljungsbro. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Ljungsbro så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Ljungsbro

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Ljungsbro som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Kims VVS
Blommedalsv. 19
590 73 Ljungsbro


Traditionell Byggtjänst Pellbring AB
Lybecksv. 1
590 74 LJUNGSBRO


Ekstedts Rörmontage, AB
Rist Björkliden 1
590 75 Ljungsbro


Klimatkonsult Anders Wiklund AB
Veda Enbacken
590 72 LJUNGSBRO


Ljungsbro VVS
Korpbergsg. 2
590 72 LJUNGSBRO

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Ljungsbro

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Ljungsbro kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Ljungsbro samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Ljungsbro. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Ljungsbro.

Badrumsfakta om Ljungsbro

I Ljungsbro fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Ljungsbro.

Ljungsbro är en tätort cirka 15 km nordväst om Linköping i Linköpings kommun. Ljungsbro genomkorsas av vattendragen Motala ström och Göta kanal. Cirka fem kilometer nordväst om tätorten ligger Ljungssjön. Konfektyrtillverkaren Cloetta AB är den största industrin i samhället

Yta: 420,91 hektar
Invånarantal: 6620, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ljungsbro om du är intresserad av att veta mer om Ljungsbro som inte har med badrum att göra.

I Ljungsbro fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Ljungsbro som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Ljungsbro från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Östergötland.