Badrum i Lotorp - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Lotorp - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Lotorp? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Lotorp som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Lotorp. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Lotorp så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Lotorp

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Lotorp som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Energi & VVS Göran Nilsson AB
Torgv. 11
610 13 LOTORP


Nyköpings Rörteknik AB
Lorebergsv. 11
610 13 LOTORP

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Lotorp

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Lotorp kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Lotorp samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Lotorp. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Lotorp.

Badrumsfakta om Lotorp

I Lotorp fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Lotorp.

Lotorp är en tätort i Finspångs kommun, utmed vägen mellan Finspång och Vingåker. Lotorps järnbruk anlades 1635 av Gillis de Flon. Bruket lades ned 1916 och större delen skogen och övriga markerna tillhöriga bruket övertogs av Fiskeby fabriks AB som en tid fortsatte att driva Yxvikens sågverk norr om Lotorp.

Yta: 95,91 hektar
Invånarantal: 701, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lotorp om du är intresserad av att veta mer om Lotorp som inte har med badrum att göra.

I Lotorp fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Lotorp som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Lotorp från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Östergötland.