Badrum i Motala - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Motala - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Motala? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Motala som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 14 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Motala. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Motala så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Motala

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Motala som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Egirs Bygg AB
Drakv. 5
591 32 Motala


J P Johansson & Pettersson Byggnads AB
Eriksbergsg. 7
591 45 Motala


BEMA Avloppsspolning AB
Drottningg. 50
591 27 Motala


Vadstena Villavärme AB
Ringtrastv. 6
591 37 MOTALA


IVT Center/ Miljö-, VVS- & Energicenter AB
Vinterg. 8
591 32 Motala


Rörkrökarn I Motala AB
Ulaxg. 9
591 32 Motala


Motala Vatten & Avlopp
0141 - 44 44 48M-VVS i Östergötland AB
Krokv. 10
591 45 Motala


M-Vvs
Krokv. 10
591 45 Motala


Bad & Värme, K-Entreprenad VVS AB
Medeviv. 71
591 50 Motala


T Rör
Smedjeg. 2
591 37 MOTALA


Hedlunds värme och sanitet
Borgmästareg. 22
591 32 Motala


Caverion
Dynamov. 5 A
591 61 Motala


Lars BardS Vvs
Klockarev. 4
591 50 Motala

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Motala

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Motala kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Motala samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Motala. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Motala.

Badrumsfakta om Motala

I Motala fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Motala.

Motala är en tätort i Östergötland samt centralort i Motala kommun i Östergötlands län. Staden ligger vid Göta kanal och Motala ström mellan sjöarna Vättern och Boren, och är Östergötlands tredje största stad.

Yta: 1 928,62 hektar
Invånarantal: 29823, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Motala om du är intresserad av att veta mer om Motala som inte har med badrum att göra.

I Motala fanns det totalt 14 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Motala som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Motala från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Östergötland.