Badrum i Norrköping - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Norrköping - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Norrköping? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Norrköping som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 11 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Norrköping. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Norrköping så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Norrköping

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Norrköping som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Tyrens Kakel Och Sten AB
Bredg. 10
602 21 Norrköping


Styrstad Rör AB
Styrstad Gräsnäs
605 92 NORRKÖPING


Kakel Entreprenören I Östergötland AB
Jungmansg. 3
602 38 Norrköping


Tubbin Bygg & Trädgård AB
Importg. 46
602 28 NORRKÖPING


SEFAB Bygg AB
G. Torget 1
602 24 NORRKÖPING


Eksunds Bygg AB
Lagergrensg. 15
603 50 NORRKÖPING


Svärtinge Rör VVS AB
Torsg. 15
603 63 NORRKÖPING


AlltBygg
Skärlöta 6
605 99 Norrköping


Spolab AB
Leonardsberg 1
602 10 Norrköping


Torpheimer i Norrköping AB
Ståthögav. 48
602 23 Norrköping


ERC Systems AB
Finspångsv. 63
602 13 NORRKÖPING

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Norrköping

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Norrköping kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Norrköping samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Norrköping. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Norrköping.

Badrumsfakta om Norrköping

I Norrköping fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Norrköping.

Norrköping är en tätort i Norrköpings kommun i Östergötland i Sverige, och centralort för kommunen. Norrköping är Sveriges tionde största tätort. Norrköping ligger längst in i Bråviken på bägge sidor om Motala ström som rinner genom staden.

Yta: 35,68 km2
Invånarantal: 87247, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Norrköping om du är intresserad av att veta mer om Norrköping som inte har med badrum att göra.

I Norrköping fanns det totalt 11 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Norrköping som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Norrköping från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Östergötland.