Badrum i Ödeshög - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Ödeshög - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Ödeshög? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Ödeshög som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Ödeshög. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Ödeshög så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Ödeshög

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Ödeshög som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Modighs Rörtjänst AB
Öningeg. 13
599 31 ödeshög


Jörgens Kyl & Värmepumpsteknik AB
Verkstadsg. 3
599 33 ödeshög


Arntsens VVS AB
Hamng. 26 A
599 93 ödeshög

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Ödeshög

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Ödeshög kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Ödeshög samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Ödeshög. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Ödeshög.

Badrumsfakta om Ödeshög

I Ödeshög fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Ödeshög.

Ödeshög är en tätort och centralort i Ödeshögs kommun i Östergötlands län. I Ödeshög finns Ödeshögs kyrka och en hembygdsgård. Det finns ett antal restauranger runt torget.

Yta: 241,05 hektar
Invånarantal: 2572, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ödeshög om du är intresserad av att veta mer om Ödeshög som inte har med badrum att göra.

I Ödeshög fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Ödeshög som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Ödeshög från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Östergötland.