Badrum i Rimforsa - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Rimforsa - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Rimforsa? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Rimforsa som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Rimforsa. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Rimforsa så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Rimforsa

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Rimforsa som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Cronemyr Bygg&Vvs AB
Hallstad Solhaga
590 46 RIMFORSA


Ternstedt Invent AB
Industriv. 4
590 44 RIMFORSA


Görans Värme & Sanitet AB
Industriv. 6 B
590 44 RIMFORSA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Rimforsa

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Rimforsa kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Rimforsa samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Rimforsa. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Rimforsa.

Badrumsfakta om Rimforsa

I Rimforsa fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Rimforsa.

Rimforsa är en tätort i Kinda kommun i Östergötland. Rimforsa ligger vid Kinda kanal mellan sjöarna Järnlunden och Åsunden. Järnvägen Linköping-Hultsfred/Kalmar och Riksväg 34 går igenom samhället.

Yta: 212,57 hektar
Invånarantal: 2238, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Rimforsa om du är intresserad av att veta mer om Rimforsa som inte har med badrum att göra.

I Rimforsa fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Rimforsa som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Rimforsa från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Östergötland.