Badrum i Skänninge - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Skänninge - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Skänninge? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Skänninge som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Skänninge. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Skänninge så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Skänninge

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Skänninge som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Älgsjö VVS & Industriservice AB
Knallegränd 4
596 34 SKÄNNINGERydells Rör
Knallegränd

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Skänninge

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Skänninge kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Skänninge samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Skänninge. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Skänninge.

Badrumsfakta om Skänninge

I Skänninge fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Skänninge.

Skänninge är en tätort belägen norr om Mjölby i Mjölby kommun i Östergötlands län. Den är en av Sveriges äldsta städer och har drygt 3 000 invånare. Varje år i augusti arrangeras marknaden Skänninge marken, en tradition som är över tusen år gammal.

Yta: 276,04 hektar
Invånarantal: 3140, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skänninge om du är intresserad av att veta mer om Skänninge som inte har med badrum att göra.

I Skänninge fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Skänninge som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Skänninge från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Östergötland.