Badrum i Söderköping - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Söderköping - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Söderköping? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Söderköping som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 12 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Söderköping. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Söderköping så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Söderköping

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Söderköping som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Söderköpings Bygg AB
Teleg. 1
614 31 Söderköping


JH Bygg AB
Skönbergag. 13
614 30 SÖDERKÖPING


Fogelbergs Rörlednings AB
Linköpingsg. 14
614 34 SÖDERKÖPING


Petterssons Bygg & Trädgårdsentreprenad AB
Solberga GRÖNLÖTEN
614 92 SÖDERKÖPING


Energi & Service
Slussportsvägen 4
614 92 SÖDERKÖPING


Lagnströms Rör AB
Nartorp
614 97 Söderköping


A. Möller Rörmontage & Svets AB
MOGATA ÖSSBY
614 90 SÖDERKÖPING


Rörservice AB
Virkesg. 6
614 31 Söderköping


Söderköpings Energi & VVS AB
Margaretag. 37
614 31 Söderköping


Össby Gård AB
Össby Gård
614 90 SÖDERKÖPING


Rörrevision i Söderköping AB
Hamng. 5 A
614 34 SÖDERKÖPING


Rörmontage & Svets A. Möller AB
0121 - 421 09


Annons:

Kostnad för renovera badrum i Söderköping

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Söderköping kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Söderköping samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Söderköping. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Söderköping.

Badrumsfakta om Söderköping

I Söderköping fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Söderköping.

Söderköping är en tätort i Östergötland samt centralort i Söderköpings kommun i Östergötlands län. Stadskärnan har i stort sett bevarat medeltida gatunät, och delar av staden har en äldre samlad småstadsarkitektur i trä. Under marken finns upp till tre meter tjocka lager med lämningar av medeltidsbebyggelsen.

Yta: 402,38 hektar
Invånarantal: 6992, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Söderköping om du är intresserad av att veta mer om Söderköping som inte har med badrum att göra.

I Söderköping fanns det totalt 12 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Söderköping som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Söderköping från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Östergötland.