Badrum i Sturefors - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Sturefors - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Sturefors? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Sturefors som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Sturefors. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Sturefors så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Sturefors

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Sturefors som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Sturefors Rör AB
Porsv. 2
589 61 Sturefors

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Sturefors

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Sturefors kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Sturefors samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Sturefors. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Sturefors.

Badrumsfakta om Sturefors

I Sturefors fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Sturefors.

Sturefors är en tätort i Linköpings kommun, Östergötlands län och kyrkby i Vists socken. Samhället ligger en dryg mil sydost om Linköping. De flesta invånare pendlar till Linköping där de stora arbetsplatserna är SAAB och universitetssjukhuset.

Yta: 104,97 hektar
Invånarantal: 2229, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sturefors om du är intresserad av att veta mer om Sturefors som inte har med badrum att göra.

I Sturefors fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Sturefors som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Sturefors från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Östergötland.