Badrum i Svärtinge - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Svärtinge - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Svärtinge? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Svärtinge som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Svärtinge. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Svärtinge så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Svärtinge

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Svärtinge som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

S A Montagetjänst AB
Övre v. 37
605 80 Svärtinge


Rask Rör & Licenssvets AB
Hallonstigen 28
605 70 SVÄRTINGE


Rör & Sanitetsmontage P-I Lindqvist i Norrköping AB
Plantv. 14
605 60 Svärtinge

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Svärtinge

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Svärtinge kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Svärtinge samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Svärtinge. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Svärtinge.

Badrumsfakta om Svärtinge

I Svärtinge fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Svärtinge.

Svärtinge är en tätort i Norrköpings kommun, med 2 910 invånare. Samhället ligger 10 km nordväst om Norrköping, längs riksväg 51 mot Finspång på den norra sidan av sjön Glan.

Yta: 385,73 hektar
Invånarantal: 2963, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Svärtinge om du är intresserad av att veta mer om Svärtinge som inte har med badrum att göra.

I Svärtinge fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Svärtinge som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Svärtinge från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Östergötland.