Badrum i Ulrika - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Ulrika - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Ulrika? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Ulrika som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Ulrika. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Ulrika så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Ulrika

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Ulrika som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Pikedal VVS AB
Pikedal
590 53 Ulrika

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Ulrika

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Ulrika kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Ulrika samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Ulrika. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Ulrika.

Badrumsfakta om Ulrika

I Ulrika fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Ulrika.

Ulrika är en tätort i Linköpings kommun och kyrkby i Ulrika socken. Orten ligger i skogsbygden i den sydligaste delen av kommunen, cirka 40 kilometer från Linköping. I orten finnst Ulrika kyrka, en liten livsmedelsbutik, en skola och ett äldreboende.

Yta: 36,87 hektar
Invånarantal: 200, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ulrika om du är intresserad av att veta mer om Ulrika som inte har med badrum att göra.

I Ulrika fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Ulrika som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Ulrika från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Östergötland.