Badrum i Valdemarsvik - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Valdemarsvik - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Valdemarsvik? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Valdemarsvik som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 8 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Valdemarsvik. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Valdemarsvik så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Valdemarsvik

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Valdemarsvik som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Söderkvists Rör
Skrickerum Landsberg
615 94 Valdemarsvik


Larsson & Wahlman
Kägglahus 2
615 95 VALDEMARSVIK


Petter Jonssons Rör & Elbyrå AB
Diskusv. 8
615 33 VALDEMARSVIK


Tingvalls Mureri
Smålandsg. 16
615 33 VALDEMARSVIK


Söderkvists Rör
Skrickerum Landsberg
615 94 Valdemarsvik


Alfs Oljebrännarservice
Mossebo Undantaget 1
615 94 Valdemarsvik


Flyxén Rör AB
Västertryserum Stenhamra
615 94 Valdemarsvik


Finnö Rör
S. Finnö Sandvik 6
615 93 VALDEMARSVIK

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Valdemarsvik

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Valdemarsvik kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Valdemarsvik samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Valdemarsvik. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Valdemarsvik.

Badrumsfakta om Valdemarsvik

I Valdemarsvik fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Valdemarsvik.

Valdemarsvik är en tätort i Östergötlands län samt centralort i Valdemarsviks kommun. Större delen av tätorten är belägen i Östergötland, en mindre del i Småland. Sommartid förvandlas orten till en turiststad med många båtåkande besökare här och i närbelägna Gryts skärgård.

Yta: 288,95 hektar
Invånarantal: 2772, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Valdemarsvik om du är intresserad av att veta mer om Valdemarsvik som inte har med badrum att göra.

I Valdemarsvik fanns det totalt 8 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Valdemarsvik som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Valdemarsvik från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Östergötland.