Badrum i Vikbolandet - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Vikbolandet - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Vikbolandet? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Vikbolandet som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Vikbolandet. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Vikbolandet så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Vikbolandet

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Vikbolandet som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Hellbergs Bygg AB
Stensöv. 2
610 24 Vikbolandet


Coursells Bygg AB
Ö. Husby Tåby Gård
610 31 Vikbolandet


Swedish Relining Service
Utangärstad 1
610 28 Vikbolandet


Bangs VVS AB
Färjestaden 2
610 31 Vikbolandet


Vikbolandets Rörinstallationer AB
Myrby 12
610 29 VIKBOLANDET

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Vikbolandet

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Vikbolandet kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Vikbolandet samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Vikbolandet. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Vikbolandet.

Badrumsfakta om Vikbolandet

I Vikbolandet fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Vikbolandet.

Vikbolandet är en halvö som från Östergötland skjuter ut i Östersjön, avgränsad i norr av Bråviken och i söder av viken Slätbaken. Halvön, som till stor del utgörs av åkermark, består av ett antal socknar som är belägna huvudsakligen i Norrköpings kommun.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om orten Vikbolandet om du är intresserad av att veta mer om Vikbolandet som inte har med badrum att göra.

I Vikbolandet fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Vikbolandet som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Vikbolandet från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Östergötland.