Badrum i Vikingstad - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Vikingstad - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Vikingstad? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Vikingstad som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Vikingstad. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Vikingstad så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Vikingstad

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Vikingstad som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Vikingstad Rör AB
Sålla Kvarn 1
590 47 VIKINGSTAD


Sandbergs VVS AB,
Bankebergsv. 7
590 49 VIKINGSTAD


Eriksbergs Rör
Rundelen Eriksberg
590 48 Vikingstad


Lundström Service & Montering
Nybbleg. 3
590 49 VIKINGSTAD


Valkebo Rör AB
Idrottsv. 16
590 49 VIKINGSTAD

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Vikingstad

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Vikingstad kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Vikingstad samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Vikingstad. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Vikingstad.

Badrumsfakta om Vikingstad

I Vikingstad fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Vikingstad.

Vikingstad är en tätort i Linköpings kommun, 13 km väster om Linköping. Orten hette tidigare Bankeberg men bytte till sockennamnet 1927.

Yta: 161,03 hektar
Invånarantal: 2096, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vikingstad om du är intresserad av att veta mer om Vikingstad som inte har med badrum att göra.

I Vikingstad fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Vikingstad som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Vikingstad från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Östergötland.