Badrum i Åhus - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Åhus - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Åhus? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Åhus som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Åhus. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Åhus så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Åhus

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Åhus som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Optimal VVS i Åhus AB
Majvivestigen 30
296 34 åhus

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Åhus

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Åhus kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Åhus samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Åhus. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Åhus.

Badrumsfakta om Åhus

I Åhus fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Åhus.

Åhus är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län, belägen vid Helge åns norra utlopp i Hanöbukten. Åhus har 9 423 åretruntboende (2010)[1] och en betydande sommarpopulation. Varje år ordnas Åhus Beachhandboll Festival och Åhus Beach Soccer som lockar många spelare och besökare.

Yta: 963,09 hektar
Invånarantal: 9423, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Åhus om du är intresserad av att veta mer om Åhus som inte har med badrum att göra.

I Åhus fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Åhus som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Åhus från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.