Badrum i Åkarp - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Åkarp - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Åkarp? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Åkarp som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Åkarp. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Åkarp så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Åkarp

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Åkarp som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Ståhlbergs Kakel & Klinker AB
Vallmov. 11
232 54 åkarp


Skånsk Rörentreprenad AB
Tegelv. 7
232 54 åkarp


Åkarps Plattsättning AB
Vågmästarev. 4
232 53 ÅKARP

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Åkarp

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Åkarp kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Åkarp samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Åkarp. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Åkarp.

Badrumsfakta om Åkarp

I Åkarp fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Åkarp.

Åkarp är en tätort i Burlövs kommun. Bebyggelsen består till övervägande del av villor. Åkarp ligger norr om trafikplats Kronetorp och nordost om Arlöv och Malmö. Till Burlöv center i norra Arlöv är det bara någon kilometer till Åkarps södra del.

Yta: 232,33 hektar
Invånarantal: 5617, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Åkarp om du är intresserad av att veta mer om Åkarp som inte har med badrum att göra.

I Åkarp fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Åkarp som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Åkarp från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.