Badrum i Ängelholm - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Ängelholm - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Ängelholm? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Ängelholm som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 7 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Ängelholm. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Ängelholm så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Ängelholm

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Ängelholm som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Robor AB
Brynjeg. 6
262 44 ÄNGELHOLM


Solobygg AB
Älvdalsg. 7
262 73 ÄNGELHOLM


Villans Glas AB
Huging. 7
262 71 ÄNGELHOLM


Colorama Ängelholm
Hugingatan 5
262 71 ÄNGELHOLM


Sandéns Golv AB
Åkerslundsg. 6
262 73 ÄNGELHOLM


NP Nilsson Trävaru AB
Kristianstadsg. 36
262 71 ÄNGELHOLM


Beijer Byggmaterial AB
Klippanv.
266 94 ängelholm

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Ängelholm

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Ängelholm kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Ängelholm samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Ängelholm. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Ängelholm.

Badrumsfakta om Ängelholm

I Ängelholm fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Ängelholm.

Ängelholm är en tätort och centralort i Ängelholms kommun i Skåne län. Genom tätorten slingrar sig Rönne å som mynnar ut i Skälderviken. Ängelholm är känt för sina lergökar och kallas i folkmun för "Lergökastan". ågra viktiga företag är Varalövs Tunnfabrik, Engelholms Glass, Prisjakt , HemoCue, Marco, Rittal och Swedwood.

Yta: 1 283,34 hektar
Invånarantal: 23240, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ängelholm om du är intresserad av att veta mer om Ängelholm som inte har med badrum att göra.

I Ängelholm fanns det totalt 7 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Ängelholm som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Ängelholm från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.