Badrum i Båstad - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Båstad - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Båstad? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Båstad som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Båstad. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Båstad så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Båstad

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Båstad som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Hjalmarssons Bygg AB, Berndt
Hallandsv. 19
269 36 Båstad


Villans Glas AB
Kalkv. 4
269 36 Båstad


Fastbygg
Hallandsv. 38
269 36 Båstad

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Båstad

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Båstad kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Båstad samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Båstad. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Båstad.

Badrumsfakta om Båstad

I Båstad fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Båstad.

Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Yta: 626,62 hektar
Invånarantal: 4961, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Båstad om du är intresserad av att veta mer om Båstad som inte har med badrum att göra.

I Båstad fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Båstad som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Båstad från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.