Badrum i Bjärnum - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Bjärnum - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Bjärnum? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Bjärnum som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Bjärnum. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Bjärnum så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Bjärnum

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Bjärnum som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Kakelsättarna i Hässleholm AB
Vankiva-oretorp 3298
280 20 BJÄRNUM


Nya Farstorps Kök AB
Hågnarpsv. 10
280 20 BJÄRNUM

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Bjärnum

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Bjärnum kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Bjärnum samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Bjärnum. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Bjärnum.

Badrumsfakta om Bjärnum

I Bjärnum fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Bjärnum.

Bjärnum är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. I västra delen av tätorten ligger Norra Åkarps kyrka i Norra Åkarp, kyrkby i Norra Åkarps socken. Bjärnum är omgivet av bokskogar och Bjärlångensjöarna, Möllerödsjö och Dalsjön. Bjärnum har ett landsortsmuseum, bibliotek, blomsteraffäre, fiskaffär, konditori, blomaffär...

Yta: 363,80 hektar
Invånarantal: 2674, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bjärnum om du är intresserad av att veta mer om Bjärnum som inte har med badrum att göra.

I Bjärnum fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Bjärnum som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Bjärnum från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.