Badrum i Bjärred - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Bjärred - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Bjärred? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Bjärred som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Bjärred. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Bjärred så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Bjärred

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Bjärred som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Snickar Rickard Perssons Försäkringsskador i Svedala AB
Konsulentv. 23
237 32 BJÄRRED


Foba-Träbadkarspecialisten
Vikingav. 1
237 31 Bjärred


Bjärreds Design AB
Järavallsv. 77
237 33 Bjärred

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Bjärred

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Bjärred kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Bjärred samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Bjärred. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Bjärred.

Badrumsfakta om Bjärred

I Bjärred fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Bjärred.

Bjärred är en tätort i Lomma kommun i Skåne län, drygt 10 km väster om Lund och drygt 5 km norr om Lomma. Bjärred ligger vid Lommabukten, en bukt av Öresund. I Bjärred bor 44,3 % av Lomma kommuns befolkning. Strax öster om Bjärred går motorvägen på E6/E20.

Yta: 479,10 hektar
Invånarantal: 9542, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bjärred om du är intresserad av att veta mer om Bjärred som inte har med badrum att göra.

I Bjärred fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Bjärred som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Bjärred från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.