Badrum i Blentarp - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Blentarp - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Blentarp? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Blentarp som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Blentarp. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Blentarp så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Blentarp

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Blentarp som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Ljunggrens Plattsättning
Blentarpsv. 7
275 61 BLENTARP

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Blentarp

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Blentarp kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Blentarp samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Blentarp. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Blentarp.

Badrumsfakta om Blentarp

I Blentarp fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Blentarp.

Blentarp är en tätort i Sjöbo kommun och kyrkby i Blentarps socken i Skåne nära Romeleåsens sluttning. Blentarps kyrka med anor från 1100-talet har ett unikt runt, spetsigt torn från 1200-talet. I samhället finns även en mindre livsmedelsaffär som också är ombud för Posten, Apoteket och Systembolaget, ett bageri samt tre restauranger...

Yta: 121,22 hektar
Invånarantal: 1216, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Blentarp om du är intresserad av att veta mer om Blentarp som inte har med badrum att göra.

I Blentarp fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Blentarp som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Blentarp från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.