Badrum i Broby - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Broby - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Broby? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Broby som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Broby. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Broby så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Broby

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Broby som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Kristenssons Mur & Betong
Kristianstadsv. 22
280 60 Broby

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Broby

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Broby kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Broby samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Broby. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Broby.

Badrumsfakta om Broby

I Broby fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Broby.

Broby är en tätort som är centralort i Östra Göinge kommun i Skåne län. Kyrkan, Östra Broby kyrka, ligger mitt i byn vid torget. Mittemot kyrkan ligger det gamla gästgiveriet. Låg- och mellanstadieskolan heter Prästavångsskolan och högstadieskolan heter Göingeskolan. Bakom Prästavångsskolan ligger simhallen, sporthallen och idrottsplatsen

Yta: 368,49 hektar
Invånarantal: 2920, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Broby om du är intresserad av att veta mer om Broby som inte har med badrum att göra.

I Broby fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Broby som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Broby från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.