Badrum i Bromölla - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Bromölla - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Bromölla? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Bromölla som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Bromölla. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Bromölla så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Bromölla

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Bromölla som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Ivetofta Bygg AB
Hästhovsv. 2
295 32 BROMÖLLA


Ifö Sanitär AB
Folkets Husg. 1
295 31 Bromölla

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Bromölla

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Bromölla kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Bromölla samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Bromölla. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Bromölla.

Badrumsfakta om Bromölla

I Bromölla fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Bromölla.

Bromölla är en tätort och centralort i Bromölla kommun i Skåne län. Bromölla samhälle är ett typiskt brukssamhälle och har vuxit upp runt Iföverken. Samhället består dels av en stor villabebyggelse och en mindre del flerfamiljshus. Dessa är framförallt lokaliserade till den nuvarande järnvägsstationen.

Yta: 557,77 hektar
Invånarantal: 7595, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bromölla om du är intresserad av att veta mer om Bromölla som inte har med badrum att göra.

I Bromölla fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Bromölla som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Bromölla från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.