Badrum i Bunkeflostrand - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Bunkeflostrand - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Bunkeflostrand? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Bunkeflostrand som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Bunkeflostrand. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Bunkeflostrand så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Bunkeflostrand

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Bunkeflostrand som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

JI-EN Entreprenad
Sundsg. 19
218 31 BUNKEFLOSTRAND

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Bunkeflostrand

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Bunkeflostrand kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Bunkeflostrand samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Bunkeflostrand. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Bunkeflostrand.

Badrumsfakta om Bunkeflostrand

I Bunkeflostrand fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Bunkeflostrand.

Bunkeflostrand är en tätort och ett delområde i Malmö kommun i Skåne län. Namnet kommer från att området utgör tidigare Bunkeflo bys strandmark. Bunkeflostrand ligger söder om Öresundsbron vid Öresund och ingår idag i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo i Malmö kommun.

Yta: 362,78 hektar
Invånarantal: 10386, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bunkeflostrand om du är intresserad av att veta mer om Bunkeflostrand som inte har med badrum att göra.

I Bunkeflostrand fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Bunkeflostrand som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Bunkeflostrand från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.