Badrum i Degeberga - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Degeberga - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Degeberga? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Degeberga som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Degeberga. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Degeberga så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Degeberga

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Degeberga som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Cederholms Rör AB
Tingsv. 12
297 31 Degeberga

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Degeberga

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Degeberga kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Degeberga samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Degeberga. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Degeberga.

Badrumsfakta om Degeberga

I Degeberga fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Degeberga.

Degeberga är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Degeberga socken i Skåne. I Degeberga finns Degeberga kyrka, grundskola med högstadium och ett kommunalt äldreboende. Här finns även serviceinrättningar livsmedelsbutik, vårdcentral, och bank.

Yta: 174,68 hektar
Invånarantal: 1291, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Degeberga om du är intresserad av att veta mer om Degeberga som inte har med badrum att göra.

I Degeberga fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Degeberga som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Degeberga från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.