Badrum i Ekeby - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Ekeby - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Ekeby? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Ekeby som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Ekeby. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Ekeby så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Ekeby

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Ekeby som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Ekeby Elektriska
Rundelsg. 14
267 76 Ekeby


GE Bygg
Rustikg. 10
267 77 EKEBY


CC Höganäs
Bruksg. 4
267 75 EKEBY

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Ekeby

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Ekeby kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Ekeby samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Ekeby. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Ekeby.

Badrumsfakta om Ekeby

I Ekeby fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Ekeby.

Ekeby är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Orten består av två sammanvuxna samhällen - Ekeby, kyrkby i Ekeby socken, och brukssamhället Skromberga. I Ekeby finns ett radio- och teletekniskt museum.

Yta: 303,46 hektar
Invånarantal: 3230, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ekeby om du är intresserad av att veta mer om Ekeby som inte har med badrum att göra.

I Ekeby fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Ekeby som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Ekeby från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.