Badrum i Fjälkinge - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Fjälkinge - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Fjälkinge? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Fjälkinge som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Fjälkinge. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Fjälkinge så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Fjälkinge

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Fjälkinge som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Rörtjänst i Fjälkinge AB
Steglitsv. 1
290 34 FJÄLKINGE

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Fjälkinge

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Fjälkinge kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Fjälkinge samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Fjälkinge. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Fjälkinge.

Badrumsfakta om Fjälkinge

I Fjälkinge fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Fjälkinge.

Fjälkinge är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län och kyrkby i Fjälkinge socken, belägen cirka åtta kilometer öster om Kristianstad vid E22:an mellan Kristianstad och Bromölla. Orten är den femte största i Kristianstads kommun. Den östra delen räknas av Statistiska centralbyrån som en separat småort, "Fjälkinge (östra delen)".

Yta: 134,81 hektar
Invånarantal: 1690, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Fjälkinge om du är intresserad av att veta mer om Fjälkinge som inte har med badrum att göra.

I Fjälkinge fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Fjälkinge som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Fjälkinge från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.