Badrum i Harlösa - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Harlösa - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Harlösa? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Harlösa som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Harlösa. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Harlösa så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Harlösa

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Harlösa som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Kaptensgården
Hammarlunda 1
241 64 HARLÖSA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Harlösa

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Harlösa kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Harlösa samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Harlösa. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Harlösa.

Badrumsfakta om Harlösa

I Harlösa fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Harlösa.

Harlösa är en tätort i Eslövs kommun i Skåne, belägen ett par kilometer från Vombsjön. I Harlösa finns cementindustri och livsmedelsindustri med Harlösa Charkuterier. Tidigare fanns här Molinderska konservfabriken, i folkmun kallad mejeriet, som tillverkade kondenserad mjölk som såldes till fartyg världen över.

Yta: 77,91 hektar
Invånarantal: 763, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Harlösa om du är intresserad av att veta mer om Harlösa som inte har med badrum att göra.

I Harlösa fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Harlösa som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Harlösa från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.