Badrum i Hässleholm - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Hässleholm - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Hässleholm? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Hässleholm som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Hässleholm. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Hässleholm så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Hässleholm

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Hässleholm som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Infjärdens Värme, AB
Hövdingeg. 35
281 33 HÄSSLEHOLM


Woody Bygghandel Hässleholm
Snickareg. 5
281 39 HÄSSLEHOLM


Stenmontören AB
Stjärnfallsv. 1
281 43 Hässleholm


Hässleholms och Tyringes VVS-team AB
Väpnareg. 7
281 50 Hässleholm


Xl-Bygg
Industrig. 3
281 41 Hässleholm

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Hässleholm

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Hässleholm kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Hässleholm samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Hässleholm. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Hässleholm.

Badrumsfakta om Hässleholm

I Hässleholm fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Hässleholm.

Hässleholm är centralort i Hässleholms kommun i Skåne län. 2000 invigdes Hässleholm kulturhus med bibliotek, biograf, restauranger och samlingslokaler. Hässleholm har under senare år blivit något av ett fäste för elektronica i Sverige.

Yta: 1 203,45 hektar
Invånarantal: 18500, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hässleholm om du är intresserad av att veta mer om Hässleholm som inte har med badrum att göra.

I Hässleholm fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Hässleholm som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Hässleholm från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.