Badrum i Hjärnarp - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Hjärnarp - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Hjärnarp? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Hjärnarp som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Hjärnarp. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Hjärnarp så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Hjärnarp

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Hjärnarp som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

BHS Bjäre Hantverksservice
Bergatorpsv. 91
266 97 Hjärnarp


Markus Johansson Byggeri I Ängelholm AB
Söndrebaljsv. 240
266 97 Hjärnarp


Nikima VVS AB
Brov. 12
266 75 Hjärnarp

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Hjärnarp

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Hjärnarp kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Hjärnarp samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Hjärnarp. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Hjärnarp.

Badrumsfakta om Hjärnarp

I Hjärnarp fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Hjärnarp.

Hjärnarp är en tätort i Ängelholms kommun och kyrkby i Hjärnarps socken i Skåne.

Yta: 126,81 hektar
Invånarantal: 975, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hjärnarp om du är intresserad av att veta mer om Hjärnarp som inte har med badrum att göra.

I Hjärnarp fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Hjärnarp som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Hjärnarp från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.