Badrum i Höganäs - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Höganäs - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Höganäs? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Höganäs som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Höganäs. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Höganäs så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Höganäs

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Höganäs som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Höganäs VVS Service AB
Långarödsv. 78 B
263 34 HÖGANÄS


M P Bygg AB
Strömbergsg. 7
263 57 Höganäs


Optimera Höganäs
Brännerig. 2
263 37 Höganäs


Pålsjö VVS
Hultabog. 4
263 38 HÖGANÄS


Byggnadsfirma Klang & Co AB
Pålstorpsv. 4
263 51 Höganäs

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Höganäs

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Höganäs kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Höganäs samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Höganäs. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Höganäs.

Badrumsfakta om Höganäs

I Höganäs fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Höganäs.

Höganäs är en tätort och centralort i Höganäs kommun i Skåne län. Ursprungligen är Höganäs ett fiskeläge kring vilket en gruvindustri utvecklades för brytning av kol och leror för tillverkning av eldfast keramik (Höganäskrus).

Yta: 884,62 hektar
Invånarantal: 14107, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Höganäs om du är intresserad av att veta mer om Höganäs som inte har med badrum att göra.

I Höganäs fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Höganäs som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Höganäs från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.