Badrum i Höllviken - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Höllviken - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Höllviken? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Höllviken som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Höllviken. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Höllviken så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Höllviken

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Höllviken som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Byggkliniken AB
Rapsv. 12
236 34 Höllviken


Eliassons VVS AB, T
S. Gyllenbergsv. 26
236 31 HÖLLVIKEN


Hemtex
Kungstorpsv. 10 Toppengallerian
236 32 Höllviken

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Höllviken

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Höllviken kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Höllviken samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Höllviken. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Höllviken.

Badrumsfakta om Höllviken

I Höllviken fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Höllviken.

Höllviken är en tätort i Vellinge kommun i Skåne län. Höllviken är kommunens största tätort både yt- och befolkningsmässigt. Tätorten Höllviken är belägen från slättlandet öster om Falsterbonäset fram till Falsterbokanalen. I sydöst gränsar egentliga Höllviken mot ortsdelen Kämpinge.

Yta: 653,98 hektar
Invånarantal: 10607, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Höllviken om du är intresserad av att veta mer om Höllviken som inte har med badrum att göra.

I Höllviken fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Höllviken som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Höllviken från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.